Dette websted bruger cookies til analyse, personligt tilpasset indhold og annoncer. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, accepterer du denne brug.

search
close
Toggle Nav
shopping_cart
Personlige indstillinger

Det er muligt at indstille Otiom efter den enkeltes personlige behov. Du kan derfor selv vælge:

  • Tryghedsniveau
  • Geografisk tryghedszone
  • Hvem der skal tilføjes som hjælpere

Der er seks forskellige tryghedsniveauer, som er baserede på predefinerede tidsrammer og/eller geografiske områder. Du har altid mulighed for at gå ind og ændre indstillingerne og tilføje hjælpere. 

Nem og præcis lokalisering

Det er muligt at se en Otiom-brugers rute, når Otiom’en går i alarm. Her kan hjælpere se den rute, som personen har gået. Samtidig er det muligt at få vist forskellige rutevejledninger i Google Maps, så de kan finde personen hurtigst muligt. Når du nærmer dig Otiom-brugeren, dukker der en nærhedsføler op på skærmen, som indikerer, om du er på vej imod eller væk fra Otiom-brugeren.

Kom godt i gang med Otiom-app'en

Når du har købt din Otiom, får du et login og en kode til Otiom-app’en på mail. Du kan herefter oprette en Otiom-bruger og forbinde din Otiom med Otiom-app’en. Du vil modtage en mail, når det er muligt at downloade Otiom-app'en. Når du modtager din Otiom, vil der være en guide til, hvordan du nemt kan komme igang med at bruge Otiom. 

Du kan bestille din Otiom her.